Bazénový odvlhčovač - jak na výběr

To nejlepší z dánského království

Na bazénové odvlhčovače Dantherm CDP se můžete spolehnout. Prověřeny skutečným provozem a mnohaletými zkušenostmi výroby, tak nabízí to nejlepší z dánských ostrovů. Odvlhčovače řady CDP jsou konstruovány právě pro prostory bazénů, kde se očekávají vyšší požadavky a zátěž z hlediska vlhkosti a zároveň bezpečnosti. Díky tomu bazénový odvlhčovač Dantherm účinně upravuje vlhkost v prostorách bazénu, plovárny, lázně či whirpool a také v přilehlých zónách lázní a sportovišť, jako jsou šatny a sprchy. Předchází tak vlhkému či ztuchlému zápachu a vytváří příjemné prostředí pro vaši opravdovou relaxaci a požitek z plavání.

Odvlhčovače Dantherm se tak hravě vypořádají s vlhkostí, udržují místnost bazénu i přilehlé prostory příjemně suché a zajistí zdravé a čisté ovzduší. Prohlédněte si aktuální nabídku odvlhčovače k bazénu.

Stále vyvíjíme

To, že značka Dantherm rozhodně nestojí na místě, ale neustále hledá, jak ještě více zefektivnit a dále zpříjemnit proces úpravy vlhkosti vzduchu je patrné nejen z měnícího se designu bazénových odvlhčovačů. Ten je mimochodem sladěn tak, aby zcela přirozeně splynul s prostředím, stal se její součástí. Tento efekt podporuje také výrazné snížení již tak velmi nízké hlučnosti. Pro náročné prostředí byly také použity kvalitní materiály odolné zejména v prostředí s vyšší vlhkostí.

Dantherm CDP je velmi přívětivý také z hlediska uživatelského. Důkazem je i bezdrátové dálkové ovládání, BMS komunikace, komunikace přes USB PC nástroji a pod.

Ptáte se, "a jak je to se vztahem značky k životnímu prostředí"? Ani Dantherm není lhostejný k prostředí a snaha o energetickou šetrnost mu rozhodně není cizí. Vždyť je to i jedna ze zemí větrných elektráren. A tak i nová řada bazénových odvlhčovačů vykazuje výrazně nižší spotřebu energie.

Zajímají vás detaily poslední technické novinky k bazénům? Mrkněte na bazénové novinky.

Jak na výběr bazénového odvlhčovače

odvlhčovač bazénu

Výběr odvlhčovače by měl odrážet všechny prvky vstupující do výpočtu a všechny možné či očekávané vlivy. Ano, jak tušíte, je potřeba se nad výběrem trochu zamyslet. Ale žádný strach. S výběrem bazénového odvlhčovače vám rádi kdykoli poradíme.

Důležité je, si nejprve ujasnit požadavky na velikost bazénu a samotné bazénové místnosti. Potřebný výkon bazénového odvlhčovače ovlivňuje také, jestliže chcete mít v tom samém prostoru ještě další vodní vybavení, jako sprchy, whirpool, lázeň a podobně. Dále si udělejte představu o frekvenci využívání bazénu a přilehlých vodních zařízení.

Máte již jasnou představu o Vašem budoucím bazénu? Není nic snadnějšího, než nám napsat nebo zavolat o pomoc s výběrem toho správného odvlhčovače. Rádi s vámi vyladíme výběr konkrétního odvlhčovače přesně pro místnost právě Vašeho bazénu / plovárny.