Stavební odvlhčovač snů

Je mnoho důvodů, proč využít při stavbě tohoto výkonného a odolného pomocníka, jakým je právě stavební odvlhčovač CDT New Generation značky Dantherm. Jaký je ten váš?

Silák do nepohody

Stavební odvlhčovač CDT MKII New GenerationVětšina z nás má zkušenosti s využitím odvlhčovačů Dantherm při povodních, kdy tito výkonní a zároveň odolní pomocníci obstáli na výbornou. Pravdou je, že právě vynikající výsledky dosažené i v těchto extrémních podmínkách je katapultovaly na místo nejoblíbenějších odvlhčovačů nejen pro odvlhčování vlhkých prostor po povodních, ale i do ryze průmyslových míst, jako jsou sklady, výroba, ale také právě stavební průmysl.

Vlastně hned první pohled, který věnujete jakémukoli přístroji řady CDT New Generation, odhalí jeho vynikající ergonomické a mobilní vlastnosti. Mimo jiné přístroj umožňuje pohodlné nastavení výšky držadla. Snadná manipulace je pak samozřejmostí. Výrobce dokonce myslí i na riziko poškození při manipulaci. Díky tomu jsou některé rizikové části opláštěny speciálním plastem pro ochranu přístroje i okolního vybavení. Dostatečně velká kola příjemná pro manipulaci v prostoru snad ani netřeba zmiňovat, protože se samozřejmě předpokládají. Propracovanost detailů v této oblasti vás přímo nadchne. A není to jen stránka snadné manipulace a designu, kterou se mohou odvlhčovače řady CDT New Generation pyšnit.

Pracovní rozsah odvlhčovačů CDT je nádherných 3-32°C, a to více než potěší. Nejvyšší typ CDT90 MKII dokáže při ideálních podmínkách odvlhčit až 94l/24h, k čemuž přispívá i poměrně vysoká výměna vzduchu až 1000 m3/h, kterou disponuje. Díky tomu můžeme očekávat rychlé a spolehlivé vysušení vlhkosti a dosažení požadovaného cíle. Přístroje CDT MKII New Generation disponují elektrickým krytím IPX4, které zcela odpovídá účelu užití a možným podmínkám prostředí provozu.

Říkáte si: „Fajn. Příjemná manipulace, vysoký výkon,… a jak je to s obsluhou a samotným provozem?“ Zde jsou odpovědi na nejčastější otázky vztahující se k provozu.

Kam s odvlhčenou vodou?

Do nádržky nebo do odpadu. Zvolili jste variantu do odpadu, ale odpad je trochu výše než jste předpokládali? Máme pro vás dobrou zprávu. Krom typu CDT90 jsou všechny odvlhčovací mašiny CDT New Generation volitelně vybaveny také čerpadlem kondenzátu. Nějaká výšková disproporce vás tedy neohrozí.

Dotykové ovládání - vše na jednom místě

Sušení podlah odvlhčovačem CDT MKIIVeškeré ovládání řeší digitální dotykový ovládací panel. Nejen, že zobrazuje aktuální hodnoty teploty a relativní vlhkosti a současný stav přístroje. Na displeji také nastavujete požadovanou hodnotu relativní vlhkosti. Přístroj si vše pak už řídí sám.

Poměrně praktickou věcí je možnost zobrazení počtu pracovních hodin a množství spotřebovaných kWh. Velmi ocení zejména stavební firmy a půjčovny.

Servis a diagnostika

Úplnou novinkou je u CDT New Generation vestavěná diagnostická jednotka. V případě poruchy vám na poměrně přehledném displeji zobrazí poruchu a její příčinu. Opravit chybu je tak mnohem snadnější a také rychleji dosáhnete opětovného zprovoznění přístroje. Co víc. Displej vám také pomůže sledovat intervaly přednastavených servisních prohlídek.

Funkce sušení mokrých podlah

Odvlhčovače CDT MKII s označením S navíc přináší možnost sušení mokrých podlah. Ve vybavení jsou navíc 1kW topná tělesa a vysokotlaké ventilátory, které umožňují připojení dvou flexibilních hadic. Ty se připojují do těžko přístupných míst, jako jsou například místa pod podlahou či mezi příčkami apod. Takto cílené odvlhčení přináší mnohem účinnější sušení a rychlejší výsledky.

CDT MKII z řady New Generation je jednoduše ideální parťák do nepohody a skvělý pracant. Chcete si také jednoho pořídit? Mrkněte do naší nabídky stavebních odvlhčovačů. Nevíte-li si rady s výběrem, zavolejte T/286884022 nebo napište. Rádi vám pomůžeme najít ten správný odvlhčovač pro vás.

Další informace najdete na stránkách distributora pro ČR www.perfektum.cz