Víte, jakou vodou zvlhčovat?

ČASTO SE NÁS PTÁTE,

jakou vodu lít právě do vašeho zvlhčovače? Nebo... je-li vhodná právě ta vaše kohoutková voda? Případně, ... co dělat, nemáte-li vhodnou vodu?

I když je doplňování vody do našich zvlhčovačů opravdu jednoduché, může se tu a tam vyskytnout nějaká podotázka nebo i více. A musím říci, že naši zákazníci jsou velmi přemýšliví, takže těch otázek bývá někdy opravdu mnoho.

popřemýšleli jsmeInfo-list-voda-ke zvlhcovani

My v OKvzduch.cz v tom máme jasno. A protože chápeme, že pořízení prvního zvlhčovače je pro každého tak trochu vstup na neznámou půdu, rozhodli jsme se vám to co nejvíce usnadnit. Jednoduše, vám pomoci se co nejrychleji zorientovat.

je to tu

Výsledkem je dvoulist, který odpovídá na nejčastější otázku týkající se kohoutkové vody doplňované do zvlhčovačů Brune. Je to takový malý pomocník, který vám, doufáme, odkryje taje zvlhčování, resp. doplňování zvlhčovačů vodou, zas o něco více. Dvoulist i s testem ZDARMA přiložíme do krabice k vašemu novému zvlhčovači.

Každopádně, budete-li i po jeho přečtení mít nějaké otázky, volejte, pište, prostě, ptejte se. Vždyť je stokrát lepší se desetkrát zeptat, než si svého nového oddaného pomocníka hned na začátku odbourat.

Těšíme se na vaše další podněty, nápady a nezapomeňte: Jsme tu pro vás.

…je nám jasné, že stále je co zlepšovat.

 

„Zvlhčování není věda, ale někdy je věda se do toho dostat.“ :-)