Pro vaši suchou domácnost

I v našich domácnostech je odvlhčovač jako doma...

Proč právě odvlhčovač

Každý se zbavuje vlhkosti po svém. My máme skvělou zkušenost s odvlhčovačem při odstraňování vlhkosti, ať už z koupelny, kuchyně, při sušení prádla a z dalších zdrojů. Vždy se nám osvědčil tento úžasný pomocník. Zvláště oceňujeme jednu důležitou vlastnost, kterou s sebou používání odvlhčovače nese. Vlhkost se nám nedostane hluboko do konstrukce a vybavení, odkud by se pak dost zdlouhavě dostávala. Nezničí se tak ani pro nás důležité věci, ke kterým máme svůj osobní vztah. Vlhkost skončí prostě hned na začátku v odvlhčovači a následně v odpadu a my máme klid. Odvlhčovač zapínáme bez ohledu na roční období a díky tomu nemáme u nás s vlhkostí problémy. Jen v zimě bývá u nás teplota trochu nižší, a tomu jsme také přizpůsobili naše požadavky na přístroj.

Každý odvlhčovač má svou životnost. A tak chtě nechtě jednou za čas je potřeba obnovit odvlhčovací arzenál. Mimochodem, také vám už dosloužil starý odvlhčovač nebo teprve hledáte vhodného pomocníka pro odvlhčování? Také my jsme vybírali a porovnávali a zde je vítěz našeho klání...

 

Představujeme vám odvlhčovač pro domácnost Master DH720. Nejen, že je tichý, příjemně kompaktní a lehký - tak akorát do ruky. Vybaven je vestavěným hygrostatem, který umožňuje snadnou kontrolu požadované vlhkosti v místnosti. Standardní vybavení jako elektronický ovládací panel či transparentní nádoba na kondenzát i možnost přímého odvodu do odpadu patrně nepřekvapí. Ale pozor:

Co vás příjemně překvapí

  • Zaručeně oceníte aktivní uhlíkový filtr proti nepříjemnému zápachu.
  • UV lampa ničící bakterie už jen umocní vaše nadšení pro odvlhčovač DH720.

tento Odvlhčovač i zahřeje

Odvlhčovač DH720 pracuje již od 5°C. V kombinaci s tím, že vyfukovaný vzduch vychází vždy o cca 4°C teplejší, můžete jej bez obav využít i v chladnějších místech. Navíc, díky této schopnosti oteplovat vyfukovaný vzduch a tím zvyšovat i okolní teplotu, si odvlhčovač sám zvýší také odvlhčovací výkon. A to jistě potěší. 

S odvlhčovací kapacitou 20l/24hod při 30°/80% RH vám bude odvlhčovač DH720 dělat jen radost z příjemně suché domácnosti.  Pokud máte odvod kondezátu natažen přímo do odpadu, bude patrně to jediné, co se po vás bude chtít - pravidelné čištění filtru (čímž udržíte vysoký výkon a prodloužíte životnost přístroje) a běžného prachu. :-)

 

Chcete se dozvědět o odvlhčovači DH720 více? Mrkněte na Odvlhčovač DH720