Regulace vlhkosti geniálně jednoduše

Ať už řešíte potřebu řízeného zvlhčování nebo odvlhčování vybraného prostoru, můžete narazit na několik, s úpravou vlhkosti souvisejících, otázek či faktů. Dnes se budeme věnovat regulaci vlhkosti. Pro někoho záležitost bez komplikací. Jinému může udělat vrásky na čele. Máme však pro vás dobrou zprávu. I komplikovaný začátek může mít zcela jednoduché řešení.

rozmanité potřeby

Každý přístroj, ať už určený pro odvlhčování či zvlhčování má tlačítko zapnout/vypnout. S udržováním požadované vlhkosti v prostoru to tak jednoznačné být nemusí. Některé, zvláště profesionální mašiny vestavěný hygrostat  neobsahují. Ve většině případů počítají s připojením externího profesionálního řídícího zařízení.

Mnohé mašiny sice vestavěný hygrostat na regulaci vlhkosti mají. Ten však řídí zapnutí přístroje podle aktuální vlhkosti v bezprostředním okolí. To může představovat problém pro nás, kteří chceme dosáhnout požadované úrovně vlhkosti i v zapadlejších místech řešeného prostoru.

Nastat může i situace, kdy je v prostoru umístěno více zařízení, které se mají spínat jednotně, tedy všechny stejně v jeden okamžik.

společné řešení

Pro všechny uvedené případy se tak stává ideálním řešením externí profesionální hygrostat. Digitální regulátor vlhkosti s externím čidlem Perfektum Humidity Control tak řeší hned několik potřeb uživatele. Úroveň vlhkosti můžete měřit a upravovat přesně tam, kde opravdu potřebujete nezávisle na umístění samotného přístroje pro úpravu vlhkosti. Navíc od místa zavěšení digitálního regulátoru můžete umístit externí čidlo dalších 1,5m daleko. Samotný digitální regulátor je vhodné umístit tak, aby byl snadno dostupný a umožňoval obsluze případnou kontrolu či úpravu hodnot. Čidlo můžete zavěsit např. na zeď. K digitálnímu hygrostatu je možné připojit i více zařízení pro úpravu vlhkosti. Stačí jen nastavit, jaké typy zařízení připojujete – odvlhčovače nebo zvlhčovače. Připojení přístroje umožňuje zásuvka umístěná přímo na těle digitálního regulátoru. Naopak, regulátor se připojuje k elektrické síti pomocí zástrčky.

Jaké jsou další plus pro obsluhu:
Jsme přesvědčeni, že nastavování a kontrola hygrostatu by měla být co nejjednodušší a nezabrat obsluze příliš času. Z toho vyplývají další dvě vlastnosti regulátoru.

  • Jednoduché nastavení
  • Čitelný a přehledný displej

Možná vás napadly ještě další otázky týkající se regulace. Klikněte tedy na: Detail digitální externí regulátor vlhkosti. - NYNÍ ZA ZAVÁDĚCÍ CENU.

Nebo hledáte vhodné řešení úpravy vlhkosti vašeho prostoru. Napište nám tedy váš problém nebo jednoduše zavolejte. Rádi se vám budeme věnovat.