Nový typ teploměr vlhkoměr se záznamem

V našem e-shopu OKvzduch. cz jsme pro vás nově zařadili v sekci „měření a záznam“ datalogger  - záznamník teploty a vlhkosti typ U3120. Nový datalogger je vybaven dostatečně velkým displejem tak, aby zobrazil jasně a čitelně všechny důležité údaje.

Jistě potěší, že datalogger podporuje český jazyk. Navíc k přístroji obdržíte zdarma analytický software COMET Vision.

Co dokáže záznamník - datalogger U3120

U3120 zobrazuje vzdušné parametry v rozsahu -30 až 70°C a 0 až 100%RH. To vše s teplotní přesností 0,4°C a rozlišením 0,1°C, vlhkostní přesností 1,8%RH a rozlišením 0,1%RH.

Datalogger dokáže změřit i rosný bod v rozsahu -90 až 70°C s přesností 1,5°C a rozlišením 0,1°C.

Záznamník může zaznamenat až 500000 hodnot v intervalu od 1 sekundy do 24 hodin, podle nastavení. Zvolit přitom můžete mezi cyklickým a necyklickým typem záznamu. Záznamník je schopen u každého údaje uvést reálný čas – rok, měsíc, den, hodina, minuta, sekunda.

Vzhledem k velmi přesnému rozlišení jak měřených hodnot, tak časových údajů, je ideálním pomocníkem jak v potravinářství, laboratořích, průmyslu, datových centrech, muzeích, galeriích, knihovnách, v živočišné i rostlinné výrobě.

Spolehlivost

Správnost naměřených a uváděných dat je zajištěna také tím, že přístroj je kalibrovaný. Součástí balení je kalibrační list.

 

Zaujal vás tento drobný pomocník? Navštivte naši sekci "MĚŘENÍ A ZÁZNAM" a zjistěte více.