Odvlhčovač jako novinka roku 2020

Rádi bychom vám představili zbrusu nového vysoce výkonného a ekologického pomocníka pro odvlhčování, kterým je odvlhčovač vzduchu D165. Tento odvlhčovač nabízí, vyjma líbivého vzhledu, opravdu mnohé již v samotném základu, tedy bez dalších příplatků. Čerstvě jej můžete zakoupit také v e-shopu okvzduch.cz.

Jak již bylo řečeno, na líbivý vzhled si tento pracant opravdu nehraje. Oproti tomu nabízí mnohem vyšší výkon, a to i při nízkých teplotách (již od 3°C). Můžete tak bezpečně odvlhčovat i v chladnějších prostorách, jako jsou skladovací místnosti či sklepy. Co dalšího D165 nabízí? Je to velkoobjemová nádrž na vodu s možností úpravy objemu vody pro pohodlnější vylévání a blikající kontrolka, která upozorní na plnou nádrž. Pohodlné a bezpečné přemisťování zase zajistí postranní úchyty společně s kolečky s možností aretace. Takže přístroj nebude popojíždět a zůstane na místě, kde jej chcete mít. Vnitřní hygrostat umožňuje regulaci požadované vlhkosti, ale můžete zvolit i nepřetržitý provoz.

Odvlhčovač nabízí velmi ekologický provoz, také díky ekologickému chladivu. Navíc se může pochlubit extrémně nízkým GWP. To znamená, že je k životnímu prostředí opravdu šetrný.

O dalších možnostech kombinací přístroje, kompatibilitě a využití si můžete přečíst v článku "Odvlhčování sklepa nebo skladovací místnosti". 

Uvnitř článku, navíc, najdete malé video.